Feishizat
Este 1983? Sunt într-un Video Duran Duran (OMG, doresc!)? Feishizat, precum și intens, merită absolut de tipi de voci de 80 de ani, care afirmă foarte mult. Simon Le Bon ar fi raidul sacului de machiaj al lui John Taylor, precum și Simon ar fi tot: “Hei, pot să-mi împrumut broaștele voastre strălucitoare?” Atunci când John ar spune: “Coralul roșcat? Sigur. Trebuie să încercați să o așezați cu tangerina. Păstrați și asta, precum și în timp ce sunteți la ea, puteți să-mi dați-mi rujul meu fuchsia? ”

Intens
Trebuie să am o blush care se aplică fără probleme, precum și pe ambele lucruri absolut. Sunt de la colecția de culori de culori de culori de vacanță de la NARS, precum și împachetează.

PUBLICITATE

Cel cu adevărat intens cel roșu care apare ca un grapefruit roșu de rubin este numit fetishizat, precum și mat matte matte este intens. Se uită aproape tropical, nu-i așa? Aproape summerie? – Care este neobișnuit pentru o sărbătoare / aspectul de iarnă, cu toate acestea nu este surprinzător, în același timp, având în vedere că colecția de culori tipul razei este în jurul valorii de luminos, pigmentată, precum și bucuroasă.

Intens, precum și swatch-uri fetishizate!

Îi spun prietenilor mei tot timpul că nu aveți nevoie să vă fie frică de culori strălucitoare. Tu nu! Vreau să spun, da, bine, poți să te înnebuni, precum și să tragi dungi Zebra în jos pe laturile afacerii tale, dacă vrei să călătorești la timp în anii ’80, sigur. Lewd înțelege că sunt atras, în special când port oricare dintre aceste roșii cu limitele off, Fuchsia Lipgloss din colecție.

Oh, Doamne … există ceva despre un obraz strălucitor, precum și o luciu strălucitoare, care arată absolut 1985 pentru mine, precum și eu indică faptul că în cel mai bun mod posibil.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Fetishizat pe obraji, precum și pe limitele pe buzele mele
Intens pe mere o “obrajii, precum și Zambeze pe buzele mele
Oricum, ceea ce încercam să spun este că aceste luminoase * poate să pară absolut naturale. Pentru aceste poze, după ce a făcut un strat care utilizează o atingere ușoară, mi-am curățat blush-ul cu un prosop de hârtie, ambalat curat cu o cantitate mică de o înțelegere cu pulbere, apoi a alergat cu grijă peste vârfurile obrajilor mele.

Acordul cu amestecurile cu pulbere, precum și se estompează puțin, producând o culoare naturală (sau, ca fiind naturală, cum puteți obține atunci când utilizați corali roșiați luminos pe obraji!).

Feishizat, precum și intens, sunt de 30 de dolari fiecare, precum și oferite începând de astăzi, împreună cu colecția de colecții de Nars Guy Ray Holiday 2017, la magazinele NARS, precum și site-ul NARS.

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. TGIF !!! Ai o zi minunată, prietene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.