Rujuri de decizie urbană (nuanțe roz și maro) din partea de sus: Brat, gol, Rapture, Backtalk, Trivial, 1993, Amulet , Deranjat, șantaj, conspirație și împins
Eu: Hei, există o umbră în această linie de rujuri lichide pe care o revizuiesc numite “Brat”.

El Hub: L-au numit după tine?

PUBLICITATE

PE MINE: …

El poate sau nu poate avea un punct …
Ooh, da! Există o scufundare urbană de carucior de rupere lichidă numită brat. Și aș putea fi un brat; De aceea, voi purta Brat, și voi fi foarte bratty, cu o parte a lui Brat, când o port.

Urban dezintegru de ruj lichid în brat
Runda Două dintre swatch-urile de ruj lichid UD (aici a fost rotund: nuanțele roșii și portocalii)! Acestea sunt rozurile, nudele și maro-urile … și unele afacerea taupe brownish brown (vezi: Stockded).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Urban dezintegru de ruj lichid (nuanțele roz și maro) din partea de sus: Brat, gol, Rapture, Backtalk, Trivial, 1993, Amulet, perturbat, șantaj, conspirație și împins
La fel ca roșii și portocale din altă zi, toate acestea arata uimitoare-bile din poze. Chiar și metalica! Am fost atât de surprins. Am avut atâtea dramă cu primul metalic am încercat de la această linie, Flacăra de Orange Golden, care era în principiu o mizerie pe buzele mele, dar toate metalicele din acest al doilea lot sunt perfecte. Nu există linii verticale de buze, patchiness, nici o dramă.

Cred că amulet arată foarte frumos. Nu sunt în mod normal o persoană metalică, dar sunt în totalitate în ea.

Urban dezintegru de ruj lichid în amulet

Acestea sunt neschimbate, neflavored și hella pigmentate. Și pentru 18 dolari, nu sunt nebuni scumpe. Plus, yay! – Linia este în cele din urmă disponibilă pe site-ul web al Decaderii Urbane.

Testarea acestora, speram pentru o mai bună durată de uzură decât am primit cu umbra roșie, am purtat a doua zi, 714 și bine …

Pur purtau roz cald roz gol, o umbra absolut superba care arata similar cu culoarea mea naturala, la clasa mea de hiit a doua zi, care incepe 10 dimineata si dupa ce am intrat acasa, dus-o casa, nibbling pe gustări, gustare Unele apă, care devorează prânzul și a face o anumită muncă, rujul a fost practic a plecat de 2.

Deci sunt patru ore.

Urban dezintegru de ruj lichid în gol
Mai era o culoare în mijlocul buzei de fund, dar totul pe buza superioară și marginile buza de jos au dispărut practic.

Acordat, fiind un nud, nu arata ca fiind jarring ca atunci cand rosu 714, de exemplu, renunta la fantoma, dar eu sunt inca cam bummed ca acestea nu par sa dureze atâta timp cât am sperat , mai ales că o mare parte a marketingului este “uzura nebună”.

Urban dezintegru de ruj lichid în Rapture
Urban dezintegru de ruj lichid în Backtalk
Urban dezintegru de ruj lichid în trivial
Urban Decay Vice Liquitick în 1993
Urban dezintegru de ruj lichid în conspirație
Urban dezintegrarea rujului lichid în șantaj
Urban dezintegrarea rujului lichid în Disturbec
Urban dezintegrare viciu ruj lichid în împins
Mai trebuie să dau un strigăt la faptul că acestea se simt destul de confortabile pe buzele mele. Atât de multe rujuri lichide sugeți viața din buze și lăsați-i să se usuce dureros, dar acestea nu. Fulgii mei nu acționează nici deloc, așa că dacă confortul este o prioritate mai mare pentru tine decât un timp nebun de uzură lungă, asta e ceva de gândit. S-ar putea să-i placă cu adevărat, pentru că se simt minunați.

Voi posta swatches de lot final (purpuri) în curând. Vedeți ceva de la acest lot de roz și maro, care vă place?

PUBLICITATE

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

P.S. Ce faci în acest weekend? Ploaia sa lăsat în sfârșit aici, așa că aștept cu nerăbdare să ieșesc din casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.