Nyx’s Nou mult mai mult pentru a iubi Lush Lashes Mascara (7 $)
Șapte mascaras iubitoare de la Lash. Șapte aspecte luxuriante. șapte dolari fiecare.

Cu noile mascuri Lush Lush din Nyx, ați putea face literalmente o privire diferită în fiecare zi a săptămânii.

PUBLICITATE

Aceasta este de fapt ideea. Există șapte mascarari diferite în linie, care a fost recent eliberat pentru primăvară, fiecare creat pentru a crea un efect diferit de încrucișare.

Întregul nyx Lush Less Mascara Fam

XXL (LL01) – Această mascara mare îl împachetează într-adevăr! Formula de volumizare a lui XXL și peria VA VA Voom oferă instrumentele cele mai mari necesare pentru ridicarea, definirea și curbarea chiar și a genelor greu de atins.

Badunkadunk (LL02) – mai mare este mai bun, iar această formulă de dimensiuni complete are totul. Formula îmbogățită cu vitamina se adâncește, întunecă și face ca genele să pară mai groase. Peria de dimensiuni complete ajunge de la rădăcină la idee, în timp ce perfecționează perfect genele frumoase și pline

STACKED (LL03) – Cerul este limita cu formula noastră voluminoasă fără aglomerație. Combinația specială de perii construiește volumul de la rădăcini cu părul de teaser scurt și straturile cu ușurință de la rădăcină la ideea cu peri cu părul de înaltă lungime.

Voluptuos (LL04) – Luați-i să ghicească dacă sunt reali sau nu cu această formulă bine dotată. Peria groasă conică construiește volumul și este, de asemenea, optimă pentru atingerea chiar și cele mai mici gene.

Full figurat (LL05) – Fii mare și fiți mulțumit de formula noastră impermeabilă de neuitat. Forma de perie dreaptă apucă ușor și acoperă fiecare blestem de la rădăcină la idee pentru a îmbunătăți lungimea.

Curvacee (LL06) – Pentru cel mai mare volum și definiție, această perie clasică în formă este cea mai bună pentru separarea genelor și făcându-le să pară mai groasă, mai mare, mult mai curvabilă.

Mai mult pentru a iubi (LL07) – Dragostea de a iubi aspectul genelor tale. Multe mai multe pentru a iubi părul curbat, super-dimensionat, flacon de perete, cu o culoare bogată, profundă de la rădăcină la idee în timp ce curling.

– Nyxcosmetics.com.

Mai mult pentru a iubi, cel pe care l-am purtat, este teribil dacă vă place buclele de lasare ridicate și genele suplimentare lungi.

Nu este cea mai volumizantă rimel de pe bloc – XXL sau Badunkadunk ar fi probabil mai bine pentru asta – și am luat niște fulgi când uit să urmez “Nu-ți freca ochii, Karen!” regulă, dar cred că este un interpret solid.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Nu observ nimic sau ciudat, și îmi place Cris-traversă pe care o aranjează genele mele.

Este grail sfânt? Ei bine, asta, mult mai mult de iubit, probabil nu. Mă dau mult mai mult volum, dar cu nebunul Curl Hold și cu o putere de prelungire luxuriantă ca aceasta pentru doar 7 dolari, devine degetele în sus.

Întreaga colecție Lush Lashes Mascara este disponibilă acum la Drugstores, Ulta și Nyxcosmetics.com.

Purtând două straturi de NYX mult mai mult pentru a iubi Less Lashes Mascara pe genele mele superioare

Leave a Reply

Your email address will not be published.