Avertisment: Dependența înainte! ORIBE Sprayul de texturare uscată, 21,50 USD pentru un 2.2-oz. Sticlă de dimensiuni de mână
Oh, fudge!

Oops! Există un cartier mai mult în borcanul de jurământ de produse de frumusețe (nu am cu adevărat unul dintre aceștia, oricum uneori cred că ar trebui).

PUBLICITATE

Serios, Oribe, de ce trebuie să mă faci toamna ca cu spray-ul tău de texturare uscată când ai înțeles ultimul lucru pe care aveam nevoie în viața mea chiar acum a fost un alt produs de coafură de tip bancar?

Cat de nepoliticos!

Cue Beauty Wayback Machine. Destinație: Acum o lună …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Spinning.

Spinning.

Spinning.

Bătrân! Lumină strălucitoare, Aaaaaand, suntem aici.

Este la mijlocul lunii august 2014.

Sunt doar pe punctul de a-mi scoate cookie-urile din salon după ce am atins rădăcinile mele când recunosc că cerințele mele (“au nevoie,” citate de aer) o mică sticlă de dimensiune de călătorie de șampon uscat pentru a aduce cu mine în călătoria mea viitoare la LA (a fost încă viitoare la acea dată), așa că am întrebat Mini Stevie Nicks (care este porecla mea de voce interioară pentru Gal care lucrează în spatele contorului de recepție, din cauza îmbrăcării vrăjitoare, ea purtă întotdeauna) pentru a recomandare. Ea mă lovește la Spray-ul de texturare uscat al lui Oribe, cu respectarea cu Caveat: “Trebuie să fiți în jos cu grit. Dacă vreți neted și matasos, veți avea nevoie de altceva. ”

De când sunt jos cu grit (cred că), am apuca micul 2.2-oz. Dimensiunea genelor de mână pentru 21,50 USD.

Așa cum am mânî mini Stevie Nicks cardul meu de istorie de credit, precum și sticla, am auzit vocea mea de bandă în capul meu. “Hooey, pune asta în jos! Să mergem la Rite Aid, precum și să obținem o sticlă mare mare de Aqua Web pentru $ 2. ”

Fac cel mai bun lucru pentru a ignora. “Nu pot fi dependenți de acest lucru”, spun eu, ieșind ușa. Dacă sticla de biți este de 21 de dolari, nici măcar nu vreau să cred despre exact cât costă uriașă a sticlei (notă laterală: este de 42 USD).

Din păcate, pentru portofelul meu, este ca la primul spray.

Fast înainte spre azi …

Volumul vulcanic la rădăcini, textură extraordinară, lift legendar, precum și filtre UV

Chestia asta este cam magică. Are un pic de tot, de asemenea, precum și totul face totul bine.

Ca șampon uscat – folosesc spray-ul de texturare uscat între spălărie pentru a lua în ulei, precum și reîmprospătați rădăcinile mele janky-mirositoare. Ca și celelalte produse ORIBE am încercat, miroase elegant, precum și scump, ca un parfum floral de iasomie ușoară, dar complexă.

Ca spray de completare – ori de câte ori îmi înclină părul, am pulverizat texturarea uscată pe secțiunile de mijloc, precum și capetele pentru strălucire, să țineți, să săriți și textura.

Ca un lifter rădăcină – când îl pulverizați pe rădăcinile mele, Ermahgod! Volumul este vulcanic. Ascensorul său este chestia de legende. Vorbesc părul imens, bărbat.

Pe lângă orice altceva, de asemenea, include filtre UV pentru a proteja părul tratat cu culori împotriva deteriorării soarelui.

Nici un reziduu sub formă de pulbere, stickiness sau critchinesspray de păr

Ca și jet de întrebări, chestia asta este invizibilă … odată ce lucrați în părul tău. Este practic fără greutate, precum și nedetectabil.

Vreau să spun, pot vedea spray-ul pe măsură ce părăsește sticla, precum și ceața se împușcă cu forță, precum și în mod egal, ca un produs costisitor de coafură ar trebui, totuși, când este în fire, este aproape ca și cum nu ar fi nimic acolo.

Acesta este părul de a treia zi! Folosesc texturarea uscată pe rădăcinile mele, arborele mijlocii, precum și capetele
Nu lăsă nici un reziduu sub formă de pulbere, fie un film lipicios sau crocant, totuși, așa cum face lucruri.

Sigur, există o ușoară rugozitate la structura firelor (“Grânga”, ca Mini Stevie Nicks o pune), totuși nu este o problemă.

PUBLICITATE

Când folosesc acest lucru, mă simt ca părul meu arată calibrul revistei (acesta este exact modul în care validesc prețul).

Pret: 21.50 dolari pentru un 2.2-oz. Sticlă de dimensiuni de mână, precum și 42 de dolari pentru un 8,5-oz. Sticlă de dimensiune completă
Disponibilitate: oferită acum la saloane, precum și online
Machiajul, precum și ratingul blogului de frumusețe: a

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.