pick-up-uri pentru dimineața rece
Îmi place că ghimbirul se fixează, cu toate acestea am ghimbir soouffé. În special acest ghimbir soufflé, deoarece nu trebuie să gătesc cu adevărat, lol!

Această soufflé este un sezon de iarnă esențial pe care l-am folosit atât de ani de zile. Este o cremă de corp bicioasă, precum și 35 de dolari de origine.

PUBLICITATE

Sunt o persoană de hidratare a corpului de două ori pe zi – când dimineața, precum și când încă o dată înainte de pat – la fel de bine și am ajuns înapoi în practica de a mă stinge cu ginger soufflé. Lemonul proaspăt, zingy (dar nu și picant), precum și note de ghimbir mă iau în sus, precum și în dimineața rece, toate lucrurile de bit îi ajută pe Ye Olde motor merge, știi?

Este ambalat cu uleiuri de plante bogate, hidratante (măsline, semințe de struguri, tărâțe de orez, precum și kernelul de caise), totuși pentru că este biciuit, încă mai simte lumină, precum și pufos. Este nevoie de rapid și ușor și ușor. Doar durează câteva rupte rapide, precum și da, acest lucru este complet important, pentru că nimeni nu pune copilul în colț, precum și nimeni nu dorește să-l pună pe Karen într-o baie rece, pe jumătate goală, precum și o loțiune de curățare pe picioarele ei Timp de 10 minute foarte întâi în dimineața …

Doar spun.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Coerența este similară cu untul de unt de corp al lui Josie Maran. Nu este la fel de dens ca Kiehls Creme de corps biciuit unt de corp, pentru referință.

Uneori îl comute pentru o altă origine fave, soufflé soufflé (de asemenea, $ 35), care, cum ar fi ginger soufflé, este, de asemenea, bogat, totuși, pufos, precum și ambalate cu uleiuri de plante, totuși miroase ca menta în loc de ghimbir. (Pentru înregistrare, soufflé soufflé miroase absolut nimic ca pasta de dinți pentru mine. Este mult mai mult ca o ceașcă de ceai de mentă proaspăt preparată cu coaja de portocale.)

Ghimbirul este mirosul meu confortabil, cu toate acestea, soufflé-ul minții este mult mai bun atunci când cer o lovitură de energie suplimentară, ca după un antrenament.

Vorbind despre asta … Am început să fac un antrenament de bază transpirat în dimineața (pentru că, în unele cazuri, trebuie să-l depășiți cu viața cu viața voastră, hi), precum și înainte de a face întreaga cremă de corp, Am vatrăm foarte întâi cu spălătorie de corp de grapefruit de Grapefruit ($ 25) în timp ce încă mai sunt în duș. Mirosește exact ca un grapefruit proaspăt, precum și bulele mă aplecăm. Vă puteți folosi, de asemenea, ca o baie cu bule dacă doriți #Treatyosf.

Este vorba despre lucrurile puțin, știți? – În special în acele dimineți când cer toate asistentele pe care le pot obține.

Oricum, aceștia s-au îndreptat spre sezonul de iarnă dimineața de îngrijire a corpului de rutină de întârziere.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Crăciunul a trecut în principal, Hooray! Este bine să fiți capabili să mirosi cremele de corp din nou.

Ginger soufflé ingrediente
Apă, Prunus Armeniaca (caise) Ulei de kernel, butilen glicol, Zingiber officinale (ghimbir) Ulei de rădăcină *, ELETTARIA Ulei de semințe de cardamomum *, Coriandrum sativum (coriandru) Ulei de fructe *, Eucalyptus globulus ulei de frunze *, Eugenia caryophyllus (Cluve) Bud *, Citrus Aurantifolia (Lime) Ulei *, Citrus Aurantum Dulcis (Orange) Peel Ulei *, Citrus Auranum Bergamia (Bergamot) Ulei de fructe *, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Ulei *, Citrus Limon (Lemon) Peel Ulei *, Litsea Cubeba Ulei de fructe *, Eugenol, Linalool, Citronellol, Citral, Limonen, Geraniol, Olea EUROPAEA (Olive) Ulei de fructe, stearat PEG-100, hidroxistearat de etilhexil, stearat de gliceril, Vitis Vinifera (strufe) Ulei de semințe, Oryza Sativa (Rice) , Tribenin, caprilic / capric / myristic / trigliceridă stearică, squalan, hexilen glicol, alcool cetetar, polisorbat 60, bis-digliceril polialyladipate-2, hidroxid de potasiu, alcool stearil, acid izostearic, acid stearic, dimeticonă, carbomer, caprilil glicol, disodic EDTA, dehidroacetat de sodiu, fenoxi etanol. *Ulei esențial

Smoothing Soufflé ingredients
Water\Aqua\Eau, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butylene Glycol, Mentha Arvensis leaf Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) peel Oil*, Mentha Viridis (Spearmint) leaf Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) leaf Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Eugenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Peg-100 Stearate, Ethylhexyl Hydroxystearate, Glyceryl Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tribehenin, Squalane, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Isostearic Acid, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polysorbate 60, Stearic Acid, Carbomer, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Potassium Hydroxide, Hexylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol.

Gloomaway Grapefruit Body laundry & Body bath ingredients
Water\Aqua\Eau, Sodium Laureth Sulfate,PPG-5-CETETH-20, Laul sulfat de amoniu, polisorbat 20, Citrus Grandis (Grapefruit) Ulei de coaja *, Citrus Auranum Dulcis (Orange) Peel Ulei *, Camfora (camfor) Ulei de coaja *, Mentha ArvenSis Leaf ulei *, citrice Ulei de frunze reticulta (tangerină), Ricinus Communis (Castor) Ulei de semințe *, extract de frunze Barosme Betulina, extract de fructe de citrice Aurantium Dulcis, mentol, acetat de etil, limonen, lalilool, citaral, lauramidopropil betaine, butilen glicol, hipnea muscriformis (Alge) extract de Gellidiela Acero (alge), aminoacizi de lauroil de sodiu, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, acid citric, sulfat de sodiu, edta disodic, EDTA, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă

Leave a Reply

Your email address will not be published.