Toți băieții tineri iubesc Menta Chocolate Chimba chimie? Jur … cred că o fac.

Îmi place și menta, dar nu atât de mult înghețată (sunt mult mai mult de un Dulce de Leche / Pistachio Gal). Sunt totul despre formele purtătoare ale culorii. Există doar ceva atât de proaspăt și ferm de îmbrăcăminte de menta și accesorii.

PUBLICITATE

Am purtat de fapt acest costum ieri, atât de oficial a fost costumul meu de zi de zi și nu de tinuta mea de azi (eu sunt încă ales pe asta). Am purtat-o ​​la cabinetul medicului (curat Bill of Health, Woop-Woop!), Și acum că mă gândesc la asta, menta din topul Lacy seamănă ușor cu culoarea scrubilor pe care i-am purtat atunci când am intervenit la un medic Facilitatea cu aproximativ un miliard de ani în urmă …

Am, de asemenea, purtând noile mele blugi preferate în acest pic, moale din punct de vedere teribil, neobișnuit de confortabil, blugi slabi moderni. Fabricul are un pic de stradă și menține acele puteri strachinoase ca și zilele de uzură, așa că până la sfârșitul unei zile lungi, blugi sunt încă blocați în mod eficient la bâtul meu și nu-l atârnând (întotdeauna un lucru bun ).

Îmi place, de asemenea, tulburarea moderată a coapsei.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Top – Loft.
Jeans – Loft.
Pantofi – Franco Sarto (Iată ceva similar)
Colier – Forever 21 (Iată ceva similar)
Cercei – Kate Spade
Uita-te la Anne Klein (ceva similar)
Bag – Kate Spade (ceva similar)

Rafturile roz sunt sus! Rafturile roz sunt sus!

Deși nu fără luptă. Nu au fost cele mai ușoare lucruri de a pune împreună pentru că sunt oțel și grele, iar acum există o adâncime uriașă în perete (și o dent mai mică în capul lui El Hub unde a fost bătut).

PUBLICITATE

Dar cel puțin sunt sus! Yay pentru victorii mici!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.