purtând: combinația femeilor Mac în Femeia Raver, precum și lipglass în brățări Galore
Sunt un NC42, precum și eu sunt în vârsta de 40 de ani, precum și ultima ravă pe care am mers a fost în ajunul Anului Nou în 2001 (OMG!), Cu toate acestea, am încă un lucru sau doi să spun despre toate Purpingurile în noua paletă de femei Mac Femei, rujuri, precum și lipglase, pe care le-am luat pentru o rotire astăzi. Raver Femeia este una dintre cele trei noi mini-colecții de mini-colecții de femei.

Prima întrebare: Ce are de-a face purpuriu cu raves sau raving? Este o culoare proeminentă în rândul copiilor de dans? Înapoi în ziua mea (a spus ea, cu promptându-se cu promptitudine), era vorba despre o zi de zi, precum și cantități mari de sclipici.

Dacă sunteți un tânăr biciuitor, ați fi vă rog să-l rupeți pentru mine? Sunt foarte intrigat.

PUBLICITATE

Recunosc că acest lucru ar fi putut fi o eroare individuală, deoarece am ieșit din metodă folosind culori întunecate în creasta mea, totuși mă simt ca și cavele RAVE, precum și cardul sălbatic, purpurile întunecate în paleta Femeii Raver de 41 $, nu sunt simplu de amestecat. Am folosit un creion curat pentru a aplica ambele în colțul exterior, precum și în interiorul capacului meu cu capișon, pentru a-mi adânce ochii, precum și apoi am pensat marginile cu purpuriu de 120 bpm strălucitori.

Unele părți au ajuns să caute mai puțin amestecate, precum și pe alții. În viitor, când am purta această combinație – și o voi purta din nou din nou de când o place, chiar și cu problemele mele de amestecare cu umbrele mai întunecate (care, ca și cum am spus, ar putea fi doar o chestiune de mine care trebuie să o practic ) – Voi rămâne cu folosirea acestor nuanțe ca și garniturile.

Este ciudat, cu toate acestea, se pare că de fiecare dată când Macul iese cu un nou lot de produse de femei Mac pe care le modifică, precum și să evolueze formulele, deoarece acestea ajung mult mai bine, precum și mult mai bine cu fiecare nouă iterație. Ultimul lot de palete de femei au fost doar neputincioși, precum și au lovit atât de multă pulbere, totuși că nu a avut loc de data asta cu Raver Girl. Am experimentat abia orice tip de dupa efecte sau mochete de la femeile Raver Shadows deloc, precum si culorile la mijlocul tonului, precum si mai lungi, au fost o briza pentru a se amesteca, care a fost mare!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Paleta femeii Raver, rujul, precum și lipglasele
Mi-a fost îngrijorat că purpurii în Femeia Raver i-ar irita ochii mei sensibili, deoarece ochii mei ar putea apărea tot timpul când am folosit versiunile mai vechi ale paletelor femeilor (mai ales cele cu purpuriu), cu toate acestea am mușcat, precum și mirosul întunecat violet închis Card ca Bam-Bam-Bam pe linia mea superioară de la Lash, precum și nu au avut probleme cu ea. La fel de bine, am intrat cu adevărat acolo, omule.

Linia de fund: Femeia Raver este mare – ca într-adevăr, cu adevărat mare – precum și dacă celelalte două palete (pantaloni inteligenți, precum și destul de punk) sunt de o calitate similară, acest lucru va fi cel mai bun lot de femei Mac încă.

PUBLICITATE

Există, de asemenea, două rujuri de femeie raver, precum și două lipglese (vândute individual din paletă), precum și mă simt prost în toate, cu excepția brățărilor roz roz galore Gloss. Ceilalți sunt un Tad și Ghosty, precum și pe partea de față a corpului de purpuriu pentru mine, precum și eu nu le pot scoate. Dacă aveți o margine serioasă pentru aspectul dvs., probabil că veți merge mai bine mult mai bine decât pot.

Lipglass în set adânc

Rujul în cine vrea Kandi
Nu mă întreba de ce mă prefac că am luat o imagine de anuare aici … Rujul este scufundat chic, apropo.
Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.