Dragă 2013,

Vă mulțumim că ați reînviat aurul crescut din adâncurile obscurității, precum și împingându-l înapoi în lumina metalică metalică metalică.

Te iubesc. indicați-l,

K-BANE.

Au trecut doi ani întregi, având în vedere că creșterea aurului a revenit oficial, precum și a ajuns să fie un lucru încă o dată (Doamne, Time Flies!), Precum și modelul este încă la viață, precum și la lovire.

M-am gândit că era una dintre acele modele pe care le-aș fi fost în cele din urmă uzată, precum și probabil că voi, de acum, sunt încă în ea. Îmi place exact cum se pare pe pielea mea, precum și este suficient de neutru să purtați cu aproape orice.

PUBLICITATE

În ultimul timp, am fost vorba despre acești bare de culoare aurie crescute, precum și cercei cu lanț ($ 18), precum și acest pandantiv de rocă de la La-Bazat Indie Designer Kristin Perry. Îmi place că arată înrudite, design-înțelept, totuși nu sunt la fel de bine matchy.

Aceste bare, precum și cercei cu lanț (sunt oțel inoxidabil într-un ton crescut de aur) sunt cele mai actuale accesorii. Frontul, precum și înapoi sunt conectate printr-un lanț mic, care este tipul de geniu. Poate că nu voi pierde cu adevărat aceste (bate pe lemn). Jur, pot pierde bijuterii de moda chiar si atunci cand stau la biroul meu … este puterea mea super-ero.

Îmi place și cum ar fi exact cum lanțul se blochează, precum și apare ca un mic hoop. DRĂGUŢ!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Atât bara, cât și cercei cu lanț, precum și pandantivul de rock Delyty sunt de 18 dolari fiecare, precum și le puteți descoperi acum pe Internet la Kristinperry.com.

În timp ce sunteți acolo, inspectați restul bijuteriilor lui Kristin. I Flat-out adorați lucrurile ei! cred că “Kate Spade merge la coachella”. Am o serie de piese, precum și le purtați foarte mult.

De fapt, copilul meu Tabby folosește cel mai probabil bijuteriile de modă ale lui Kristin mult mai mult decât fac, totuși, numai de când înțeleg mult mai bine decât să refuze filele când vrea ceva …

Nu este înțelept să refuze o diva atunci când se referă la bijuteriile sale.

Fab-uri folosind “Kristin Perry Webbed în colier turcoaz

PUBLICITATE

În altă ordine de idei, ce ești la fel de mult ca în seara asta? Este extrem de fierbinte chiar aici, ideal acum, deci tot ce pot să cred că este un film cu aer condiționat. Sau poate cina. Sau poate că voi primi o pâine de pâine franceză, țin de acele roșii proaspete, precum și de a închiria o imagine de mișcare pe canapea. Hmm … adesea sunt deciziile simple care sunt greu. Nu este ciudat?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.