Textura de plecare nr. 117 genele false
Tatăl Mac vă va face să sari, să sară!
DADDY MAC vă va face să saltul, să sară!
Kris Kross vă va face sari, sări!

Acum ai cântecul ăsta blocat în capul tău, haha!

Lucrarea mea aici este făcută.

PUBLICITATE

Ok, nu chiar … Mai întâi trebuie să vorbim despre genele. genele false, pentru a fi specifice.

Îmi place acțiunea cross-cruce dezordonată a texturii lui Eyelure nr. 117S (3,99 dolari o pereche). Lasurile sunt îmbinate în … pachete (?) Acest fel de suprapunere reciproc pentru a crea un model sălbatic, tăiat cross-cruce, pentru un aspect informal cu o mulțime de vrac și un ascendent blând la colțurile exterioare.

Ei vin cu propriile benzi de lipici pre-făcute (grele, incomode), dar le-am răscumpărat și folosesc lipiciul simplu de Lash.

În mod regulat $ 4.99 o pereche, sunt în vânzare acum la Ulta pentru 3.99 dolari, ceea ce cred că este o afacere bună pentru că genele acestui bun.

Pleanele au tendința de a ține destul de bine. De obicei, pot să le reutilizați de cel puțin câteva ori, atâta timp cât am grijă când le îndepărtez.

Texura de plecare 117.
Pot face acest tee ??

Via Nordstrom pe Instagram
El Hub se distrează de mine tot timpul pentru că spune: “Nu pot.” Îl folosesc când mi-am lovit limita și am nevoie de o pauză de la ceva, ca și când sunt marathoning un spectacol la televizor. Voi spune: “Nu pot. Nu pot. Nu pot. Nu pot.” Este una dintre capcanele mele.

PUBLICITATE

Așadar, ar putea fi nevoit să-mi sparg “nu mai multe cumpărături în secțiunea Juniori” pentru această cămașă de zece șaizeci de sherman ($ 24) la Nordstrom.

Gah! Și s-ar putea să am nevoie și de acea eșarfă pliată (pătratul BP Heritage Plaid, 24 dolari).

Sunt un fraier pentru o imprimare drăguță.

Leave a Reply

Your email address will not be published.