noua mea tehnică preferată de umplere este de a umple zonele reduse care utilizează o fard de ochi curat, precum și pulbere de frunte sau o fard de ochi.

Sunt întotdeauna în favoarea, cum ar fi, evoluind și schimbarea jocului de frunze, deoarece cred că este distractiv să încerci diferite produse, tehnici, precum și aspect, precum și această privire de frunte, mă simt, este una de cel mai natural caută. La fel de bine, este incredibil de ușor.

PUBLICITATE

Tehnica este de a utiliza o fard de ochi curat cu un cap rigid, dens curat. Am alternat între un Mac 239, precum și un Burberry No. 08 (oricare ar fi cel mai apropiat și / sau mai puțin murdar, ha!), Precum și tot ce fac este de curat cu o fard de ochi care este oarecum mai ușoară decât culoarea mea naturală .

Folosesc Mac Brun, care este un maro întunecat mat, precum și motivul pentru care opresc pentru ceva mai ușor decât culoarea mea naturală a frunții este de când nu, precum și eu folosesc o umbra neagră mai bună la culoarea mea naturală a părului meu , tot ce pot vedea sunt sprâncenele, sprâncenele, sprâncenele.

Este atât de bine.

Folosind o umbra de umbră mai ușoară, mai ușoară.

În primul rând, începând cu sprâncenele goale, curat un gel de înlăturare a frunzei (cel nou în beneficiul este cu adevărat mare) cu firele de păr care pornește pe partea interioară (mai aproape de nasul meu), precum și să se deplaseze spre coada exterioară. Apoi l-am lăsat să se usuce.

Practic, care oferă ochilor ceva pentru a adera, precum și corrals firele de păr, formează fruntea, precum și o face mult mai ușor pentru mine să văd exact unde am cerința de a umple.

Apoi îmi tuns ochii mei curat, precum și umpleți petele rare.

Asta e!

Aspectul durează tot timpul, precum și arată natural în persoană, precum și în fotografii.

PUBLICITATE

Încearcă-l cândva!

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.