Tot tipul aliniat la rând
Faceți cunoștință cu Matt (E) Hughes.

Este atractiv, se simte grozav pe buze, miroase ca niște cookie-uri subțiri de menta (literalmente, la tee!),

PUBLICITATE

Să neglijăm adevărul că tocmai am făcut două referințe de mâncare în prima teză a acestei publicități, precum și pentru a înțelege Matt (E) un pic mai bun …

Balsamul a ieșit cu aceste $ 17 satisfac (E) Hughes Long Liquaring Lichid, precum și eu sunt un mare fan. Sunt foarte confortabil, precum și nu se simt deloc uscare, ceea ce este atât de neobișnuit atunci când se referă la produsele mată de buze. Formula îmi amintește într-adevăr un pic de creme de buze mată din NYX mat.

Când sunt folosite, sunt destul de lichide, precum și chiar pot sângera puțin, așa că le-aș folosi cu o căptușeală de buze pentru a opri asta.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

În comparație cu rujul lichid mat de la branduri precum Anastasia, precum și ColouPop înainte, acestea sunt destul de diferite. În timp ce aceste formule stau pe buzele tale, pe care unii oameni le place, totuși unii oameni urăsc, acestea pot fi eliminate rapid, precum și nu se simt atât de … claustrofob. La rândul său, asta indică faptul că nu sunt mai degrabă ca un bulletprof de câteva dintre celelalte rujuri lichide acolo.

Odată ce se usucă până la finisajul lor mat, totuși, ei rămân puse.

Iată testul sărut …

Sărut testul utilizând “Adorator”
După cum puteți vedea, ele nu sunt în totalitate budge, totuși ei poartă mult! (Notă laterală: De ce nu am putut să fac semne de sărutări care păreau adorabile, precum și nu ca niște tipăriri de tentacul pe care am făcut-o când am fost hectic trimit aproape fiecare copil în clasa mea de clasa a 5-a “Te iubești? Inspectați într-adevăr sau Nu “Notă?)

PUBLICITATE

Îmi place și alegerea culorii. Există în principal ceea ce aveți nevoie, în afară de potențial un purpuriu, cu toate acestea nu cred că multe persoane vor pierde cu adevărat acest lucru.

Comitet
Fermecător

Doting.
Sincer
Cavaleresc
Sentimental
Dedicat
Sincer
Demn de incredere
Devotat
Loial
Adorarea
Practic, am o pasiune gigantică pe Matt (E) Hughes. Nu-i spuneți soțului meu!

Care dintre acestea este preferatul tău?

Leave a Reply

Your email address will not be published.