prima dată când am folosit noul Néroli & Orhidée al lui L’Occitane, serios, de fapt, Opriți-mă să mă înșel.

Oh Doamne! Mirosește atât de bine! Floral, precum și răcoritoare, totuși nu sunt grele, precum și persistă tot timpul.

PUBLICITATE

Néroli & Orhidée îmbină mirosurile a două flori albe valoroase într-o armonie superbă. O inimă de esență neroli radiantă din Marea Mediterană este amestecată cu mângâierea orhidei alchide absolute de la Madagascar. Exploziile de fructe ale portocalii, precum și notele inimii din totalul de piersici Buchetul senzual.
– Lockitane.com.

În ultimul timp dimineața după antrenamentul meu, precum și duș, primesc fie lapte de corp Néroli & Orhidée ($ 20) sau crema de rapel de înfrumusețare a parfumului (35 $). Ambele iau rapid fără a lăsa nici un tip de tip de reziduu în urmă. Atât de fantastic pentru vreme caldă.

Și crema de înfrumusețare a parfumurilor este cu adevărat interesantă. Se hidratează atât pielea, cât și un miros floral ușor, cu toate acestea, este, de asemenea, completează, precum și extinderea vieții celorlalte parfumuri La Collection de Scsse, dacă le împrăștiați deasupra acesteia.

PUBLICITATE

Funcționează cu toate mirosurile L’Occitane de la Collection de Grasse, dar combo-ul meu preferat este cu Néroli & Orhidée.

Apoi, după ce laptele corpului sau înfrumusețarea cremei de înfrumusețare Când sunt bine, hidratat, am pulverizat câteva sprinturi de Néroli & Orhidée (75 $) pe încheieturile mele, precum și gâtul, precum și eu sunt grozav pentru întreaga zi.

Dă-i un sniff data viitoare când te duci la un contor sau un magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.