Să ne pierdem!
Pentru a cita cea excelentă Lizzo (Lizzo pentru președinte!), Nu este vina mea dacă am ieșit chiar aici. Pe lângă faptul că, de când am folosit Laura Mercier Translucid Loose Set Glow Powder ($ 39), deci știți că … mă pierd cu ea, ha ha ha!

(Nu-l dau vina pe gâscă sau sucul meu, în situația în care te întrebi.)

PUBLICITATE

Această afacere cu setarea pulberii este o bijuterie neobișnuită. Are o suprafață subtilă perle (știu, suflându-ți mintea cel mai bine acum!), Care stabilește machiajul fără a face pori să arate ca niște cratere luna (o problemă cu orice tip de pulbere cu strălucire sau strălucire).

Mergând la strălucirea cu praful de setare Laura Mercier Translucid
Da, poți purta totul peste fața ta! A adaugă un indiciu de profunzime, așa că afacerea dvs. nu arată plat sau, de asemenea, Matte, precum și acest lucru fără a vă arăta liniile fine sau liniile de zâmbet ,.k.a liniile de experiență.

Puteți să o purtați, de asemenea, ca un lider convențional, dacă strălucirea All-Over este puțin atât de mare pentru YA.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Oh, precum și am menționat că se simte fără greutate, precum și nu arată tort-y? E atât de bine, băieți. Deci, atât de bine.

Sunt un NC42 în Mac, apropo.
Știi, dacă îți place că pielea de dewy arata, totuși nu vrei să arăți gras sau un robot metalic strălucitor, asta e.

Un imens 1-oz. Jar este de 39 USD (vine cu un Sifter, totuși nu include un puf curat sau de pulbere), precum și există două opțiuni de umbre – o brichetă, precum și una mai întunecată. Am purta opțiunea mai ușoară, precum și funcționează bine cu pielea mea NC42.

Îmi place să-l aplic cu o perie uriașă pufoasă, care sună cea mai mică cantitate peste fața mea, de când îmi place luciul de a arăta extrem de difuz.

PUBLICITATE

Verifică! Puteți descoperi Laura Mercier Translucid Loose Set Glow în linia pe termen lung la contoarele Laura Mercier, precum și la Lauramercier.com.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.