lucruri bune!
Whoopity-whoop-whoop cu o parte a lui whoooooop! Sunteți … Puțin Peach Peach ideal de confort Matte Fundația este atât de bună. Dacă vă place mai puțin – cel mai bun machiaj, cunoscut și sub numele de “Meghan Markle Style”, verificați-l. (Notă laterală: N-am mai fost niciodată într-o nuntă regală înainte. Mi-a plăcut aspectul minim de machiaj MM.)

Fundația Peach Peach ideal de confort Matte (36 $ pentru un tub de 1.6-oz, disponibil în 20 de nuanțe)

Pompa și tubul ușor = călătoria prietenoasă. Această fundație de acoperire medie are un finisaj de satin și este un Cinch care se aplică. O pompă de 3/4 este suficientă pentru mine și tocmai o amestec cu degetele. În unele cazuri, l-am pus cu pudră; În unele cazuri, nu știu.

PUBLICITATE

Swatches: Cacao, Toffee, Mahogany, Castan, Mocha, ButterCotch, Miere, Nisip cald, Nisip si Bej
Swatches: bej natural, lumină bej, bej de aur, nud cald, nud, vanilie, porțelan, migdale, zăpadă și lebădă
Iubesc dragostea asta! Îmi face pielea să arate ca o versiune supranaturală de sine. Simt că am ieșit dintr-o pagină într-o revistă.

“Idealul de piersici este infuzat cu piersici răcoritoare și crema de smochină dulce în confortul exclusiv de confort, care se confruntă cu un confort mat. Aceasta este modalitatea modernă de a purta Fundația Matte – Foto Friendly, neted, impecabil și confortabil, cu focalizare moale, catifea. ”

– sephora.com.

Ea face un pic de tot – pore de răsturnare, îți scoate tonul pielii (dar încă lasă pistrui-ul tău să arate dacă o scoici), controlează uleiul și durează 10 ore pentru mine.

Bejul cald este cea mai apropiată nuanță la tonul pielii mele (sunt un NC42 în Mac), deși este puțin prea întunecat pentru mine … așa că am adăugat câteva picături de aur bej. Aceasta este fundația care arată la fel de proaspătă cum poate fi după opt (!) Ore (am setat-o ​​dimineața cu o pulbere liberă transparentă).

Ce surpriză bună este prea curată.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

De altfel, cred că este ușor să vedem prea confruntat ca “machiaj de pornire” pentru adolescenți / Tweens (cum ar fi beneficii), dar această fundație este adevărata afacere. Sunt serios. Este complet acolo sus cu cele mai bune dintre cele mai bune din spațiu (cum ar fi Nars Velvet Matte Skin Tint). De fapt, îmi place acest lucru mai mult pentru că este mai simplu de amestecat, costă 11 dolari mai puțin, și vine în mai multe nuanțe.

PUBLICITATE

5 din 5 inimi.

Știați? Pentru a obține un machiaj “No-machiaj”, îmi place Fundația, îmi place să o scot afară (și, în unele cazuri, sări peste tot) în locuri tactice, ca pe podul nasului meu, ca să treacă pistrui. Asigurați-vă că pielea reală a pielii prin unele zone ajută la apelul “factorului de tort”.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.