Revlon Colorsay ™ Crème Eye Shadow
Fata, lupta este atât de reală. Aceste revlon Colorsay ™ crème mi-au dat jos în modul #makufharders autentic rapid, deoarece arată, simt, precum și amestecați o mare afacere ca oale de vopsea Mac. Pe capacele mele (care sunt uscate), ei durează tot timpul. Pe lângă faptul că sunt doar 7.99 dolari, ce?!

Revlon chiar a ascuns un curat în capac, pe care nu-l folosesc cu adevărat … dar îmi place că este acolo. Este extrem de James Bond.

PUBLICITATE

Din partea de sus: 705, 710, 740, 755, precum și 760

Folosesc 710 în jurul capacurilor mele, precum și în 205 în centrul capacului meu, precum și linia de lasare inferioară
Deci, acestea sunt răcoroase, în special pentru straturile de culoare rapidă, pură, precum și pentru strălucirea. Acestea sunt disponibile în 12 culori, precum și am încercat o mână de până acum.

Sunt pur.

Sheer.

Lasă-mă să spun că o persoană mult mai mult timp pentru că este important. Sheer!

Există o perie ascunsă!

În comparație cu umbrele similare creme de la linii mult mai costisitoare, cum ar fi cele din Mac, precum și beneficii, acestea sunt mai puțin pigmentate; asta e sigur. Aș spune că sunt cam jumătate ca pigmentate, cu toate acestea nu cred că este un lucru sărac în acest caz.

Vreau să spun, acestea sunt mai bune pentru spălătorii rapide de strălucire, precum și de culoare. Asta sunt pentru ei, precum și ei sunt fantastici pentru asta. Când tot ce vrei este un pic (accesibil) Shimmer, precum și strălucirea, sunt perfecte.

PUBLICITATE

Le voi folosi pentru ca Quickie să fie atât de bine ca să se aplice, precum și să le amestec cu degetele mele pe capacele mele. Atunci îmi voi bate genmașul, lovind pe o anumită rimel, precum și asta este.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.