Rita Hazan Culoare adevărată
Rita Hazan este, fără îndoială, regina culorii părului celebrității. Ea face părul lui Beyonce, părul lui J. Lo, părul lui Jessica Simpson … trebuie să spun mai mult? E în mod obișnuit regina rădăcinilor mele! Mi-am cumpărat mai multe ori rădăcina de atingere a rădăcinii, mai mult decât mi-ar plăcea să contez în timpul vânzărilor lui Sephora Vib decât aș vrea să recunosc. Este una dintre călătoria mea sau moare.

Nu știam de curând că are și o mică linie de îngrijire a părului cu șampon, balsam, glosses de păr (adaugă strălucire și culoare temporară) și câteva tratamente de păr, și totul se concentrează pe reținerea și menținerea culorii în culori tratate cu culori păr.

PUBLICITATE

Fiind junkie de miros care sunt, am intrat imediat în modul de leșin orizontal după ce am început să folosesc șamponul de culoare adevărată ($ 26), luciu de culoare final în Brown (26 $) și balsam hidratant color (26 $), pentru că totul miroase exact Colecția privată a lui Estée Lauder Tuberose Gardenia, cunoscută și sub numele de “Gardenia mea Hawaiia Floral Fantasy devine realitate” și acele mirosuri în încuietori de zile.

Am folosit toate cele trei produse pentru aproximativ o lună acum, începând imediat după ultima oară prietenul meu alis colorat părul meu, iar manea mea a rămas într-adevăr întunecată și strălucitoare. Îmi place.

Adevărata șampon de culoare

Adevărata sampon de culori este liberă sulfat, astfel încât acesta construiește foarte puțin spumă. Este blând și nu irită scalpul meu, dar este încă suficient de eficient pentru a elimina produsele de petrol și stil. FYI, nu se încurcă pentru Sh * t, totuși, spălați-vă bine părul în prealabil și aduceți pieptenele voastre dințate în duș … Fiți pregătiți să faceți ceva de lucru.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ultima luciu de culoare în Brown

Lucru de culori finale în Brown este un luciu spumant și folosesc aproximativ șase pompe pentru părul meu lung după șampon (l-am lăsat timp de trei minute). Se pare că păstrează culoarea maro închisă a evidenței mele și, deși știu că nu vopsește din punct de vedere tehnic părul meu gri, jur, griul meu arată mai puțin … agresiv (?) După ce o folosesc.

Adevărat balsam hidratant de culoare

Balsamul de hidratare bogat, bogat, care conține silicon (este al șaselea ingredient pe listă), deci este un tip mai greu de balsam care ar putea să vă cântărească părul în jos. Trebuie doar să folosesc o cantitate mică. Despre un dollop de dimensiuni trimestriale face treaba, care este rară pentru mine, pentru că întotdeauna simt că am nevoie de practic să depun o jumătate de sticlă de balsam pe capul meu pentru a obține o cantitate decentă de umiditate, așa că mă gândesc că voi fi Abilitatea de a întinde acest lucru pentru un timp într-adevăr, de mult timp … Am observat, de asemenea, că are un efect ușor de slăbire al valurilor mele, care îmi place foarte mult.

PUBLICITATE

Toate acestea sunt disponibile acum la Sephora și Ulta, dacă sunteți interesat. Dacă aveți păr tratat cu culori și iubiți un miros de lungă durată, ați putea dori să le verificați.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.