Te uiți la aceste lalele minunate? De fiecare dată când merg de ei la Trader Joe, mă fac să zâmbesc. ? Pe lângă sper că vor aduce un zâmbet afacerea dvs. astăzi.

Buna dimineata prieteni! Weekend fericit caturday. Ne îndreptăm spre East Bay în curând pentru a vedea oamenii mei, precum și au un barbeque de când este ziua de naștere a tatălui meu.

PUBLICITATE

Vorbind despre asta … este ciudat pentru mine acum să merg la funcțiile de uz casnic unde nu sunt în taxă de gătit. În ultimii ani, mai mult și mai multe dintre sărbătorile imense / evenimentele de viață au avut loc la casa noastră, așa că acum ori de câte ori există ceva ce include un eveniment cu alimente, am un timp dificil de renunțare la administrarea altor oameni … Sunt deja Gândindu-mă, “OK, exact cum pot să-l conving pe tatăl meu să nu-l depășească pe coaste, așa că nu se transformă într-un pantof din piele?” Și “ce pot face pentru a adăuga mai multă fibră la salată?”

Știu, ar trebui să fiu recunoscător că avem ceva de mâncare, precum și eu sunt.

PUBLICITATE

În această notă, frumusețea acestei săptămâni …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Găsiți parfumul care se potrivește cu gustul dvs. literar!

Dacă am noroc suficient pentru a ajunge la o vârstă avansată, sper că trei tipul frumos tânăr frumos ca acești tipi mă cere să am o masă cu ei.

Hei, dacă cineva dorește să rocheze armpituri care sunt AU Naturale, precum și ei nu doare pe nimeni, sunt totul pentru asta.

Întotdeauna am fost un fan al lui Jackie Aina, de la început, precum și de la început, am fost încântat să o văd aici în Post de la Washington.

Tot ce aveți nevoie să înțelegeți despre machiajul de reciclare

Într-o mișcare atât de dificultăți în ceea ce privește modul în care “profesionalismul” este definit la locul de muncă, California ar putea să fie una dintre cele mai întâi specifică să depășească discriminarea rasială de la coafuri (cum ar fi panglicele, precum și dreadlocks).

Acest kitty adorabil senior îi place să-și ia jucăriile pe excursii scurte.

Acestea se presupune că cele mai frumoase rase de feline pentru asistenții pentru animale de prima dată.

Nu pot să cred că am on-l online într-o lume ca aceasta, însă această brățară ar trebui să vă poată spune dacă băutura dvs. este spiked cu medicamente de rapiță de întâlnire.

În situația în care vă întrebați care este diferența dintre extensiile unghiilor gel, precum și acrilice …

Mama tânără a tânărului ia dăruit-o cu o afacere pentru minunatele 16 (pentru petrecerea mea de aniversare, am primit o prăjitură, precum și o sărbătoare la grădina delive).

Sincer, dacă aș fi fost în acest tren, aș fi dorit ca acesta să fie real.

Am fost vizionarea videoclipurilor lui Nikol toată săptămâna …

Backstoria din spatele cântecului lui Lizzo, suc.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.