“Frumusețea ar trebui să înceapă în inimă, precum și sufletul, în caz contrar cosmeticele sunt inutile.” – Coco Chanel
Hiya, prietene. Mare dimineața de la Lovely Cambria de pe Coasta Centrală din California. Sunt chiar aici pentru câteva zile pentru o călătorie scurtă de naștere. Castelul Hearst este la 15 minute distanță, precum și ne îndreptăm spre un tur în curând.

Am avut acest citat de la Coco Chanel marcat pentru o vreme, precum și din mintea mea a fost în mintea mea de câteva zile de când am crezut foarte mult despre recunoștință. Când țin cont de minte să fiu recunoscător pentru orice, precum și pe toată lumea din viața mea, mai ușor spiritul meu este la fel de bine ca și binele meu devine bine.

PUBLICITATE

Și nu este vorba doar de a fi recunoscător pentru lucrurile minunate. Asta e ușor. Cred că este mai greu să rețineți că chiar și dificultățile din viață sunt posibilități de a învăța, așa că încerc să țin minte să-mi dau ochelarii recunoscuți pentru a descoperi exact cum să fie mai empatici, mai îndrăzneț, răbdători, precum și grațios.

Vorbind despre lucruri pe care le sunt recunoscătoare astăzi, precum și în fiecare zi … Spune-ți mulțumiri pentru că te oprești. Înțeleg că ați putea petrece acest moment în weekend-ul dvs. citiți tot ce doriți, cu toate acestea ați selectat să vă opriți de MBB, precum și un cadou valoros – darul timpului cuiva, precum și eu sunt atât de recunoscător pentru asta.

Este doar eu, sau este țintă să facem un impuls major pentru a-și extinde secțiunea de frumusețe? Se pare că săptămânal au o linie nouă pe care nu am auzit-o niciodată înainte. Cea mai recentă este obsesia de machiaj bazată pe Londra, un brand înțeles pentru produse accesibile, pigmentate. Gloss lor este de aproximativ 6 dolari, paletele sunt între 10 dolari, precum și $ 15, precum și lider este de $ 5.

Acestea sunt cele mai bune vanități de machiaj, în funcție de designerii de interior. Câteva dintre ele sunt de asemenea accesibili decent.

În situația ați fi întrebat ce este un memoji …

Machiajul meu Boo, domnule John, are o nouă colecție colaborată cu o temă de film Disney Lion King.

4 artiști de machiaj își descompun rutinele personale de îngrijire a pielii

Și din moment ce nu sunt atât de obsedat în secret, chiar aici sunt 12 dintre produsele de frumusețe preferate ale lui Meghan Markle.

Aceasta este ceea ce apare atunci când dotați o rețea neurală AI pentru a numi pisici.

Specificarea din New York a interzis pisicile declarate.

Are o cerință cu adevărat de protecție solară pentru părul lor?

A încercat în această săptămână

Iubește-mă niște Mel Robbins

Cu plăcere.

Oh, precum și înainte de a pleca puțin, fyi, doar în situația pe care nu ai știut, dacă spui o femeie de trei ani, care a fost consumată cu prințese Disney că te duci la “Castelul Hearst”, Ea va întreba în mod repetat dacă va satisface Belle, iasomie, precum și Cinderella.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Aveți o odihnă minunată a weekend-ului. vorbim curand.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.