înainte, precum și după
Data viitoare când faci un aspect de ochi fum, dacă nu o faci deja, încercați să zâmbești o umbră de-a lungul acelei linii inferioare, babe. Este o revelație! – În special când o faci cu ochiul fumos.

Dacă am fost cerută de o regină de stilist / cosmetică de vrăjitorie pentru a purta doar un tip de ochi arată în fiecare zi în acest sezon de iarnă, precum și căderea, eu aleg ochii fumului (dar linerul înaripat ar fi disponibil într-o secundă aproape).

PUBLICITATE

Sunt aspectul meu de ochi preferat al tuturor. Puteți merge nepoliticos, foarte lustruit, precum și perfect, moale, precum și subtilă, sau considerabil diva cu ei, precum și varietatea de la ușurință (o umbră cremă cu un smudgy kohl) la provocare (cu nuanțele Hella în creastă, precum și pe capac).

Sunt extrem de flexibile, precum și pulsate cu personalitate, precum și cred că sunt distractiv de făcut.

Există de obicei o mulțime de lucruri care se întâmplă atunci când se referă la ochii fumului, însă câteva dintre cele mai semnificative bang provin din atingerile subtile. Sunt lucruri puțin care vă pot lua aspectul de la “destul de bun” la “naibii, gurl! Ți-ai făcut machiajul la tejghea astăzi!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Unul dintre acele atingeri subtile cu impact ridicat: umbra smudging de-a lungul liniei de lasare inferioară.

În fotografie Înainte de partea de sus, linia mea de lasare inferioară este goală. Există o căptușeală pe linia mea de apă mai mică, totuși asta este, altul decât concealer, precum și cred că ochiul arată oarecum greu de sus, precum și dezechilibrat.

Cu toate acestea, nu este foarte mare. Nu este o afacere uriașă, precum și nu cred că nimeni nu mă va opri pe stradă pentru a scutura lumina zilei de zi, precum și pentru a striga: “Scuzați-mă, dor, totuși aveți nevoie să reparați acel fum de top situatie!!”

Cel puțin sper că nu.

Dar, în comparație cu ochii după dreapta, unde am aruncat umbra sub linia mea inferioară, cred că ochiul pare mult mai echilibrat. Impactul fumului înconjoară ochii, făcându-l să pară mai mare, mult mai bine echilibrat, precum și mult mai dramatic.

Tot ce am făcut a fost aplicarea umbrei pe linia mea de lasare inferioară, cel mai bine lângă rădăcinile de la Lash, cu o eyeliner plat curat (numit și o “pensulă de împingere”). Apoi am zâmbit cu atenție umbra cu un creion curat, precum și amestecat, amestecat și amestecat mai mult. precum și apoi mai mult. precum și un pic mai mult.

Nu, într-adevăr, când faci asta, vrei să stai în Blend-Ville pentru o vreme pentru a obține acel aspect foarte mic de line inferior.

Aplicați numeroase straturi cum doriți. Căci acest aspect aici, am început cu un maro mat acolo, apoi o strălucire maro, precum și apoi o gunmetal de strălucire în colțul exterior pentru a reflecta ceea ce am pe capacele mele.

Cât de departe atragi umbrele în jos este la fel de mult ca tine, totuși cu cât mai mult te duci, mult mai remarcabil aspectul. Tind să-mi atrag umbra destul de departe de când îmi place Drama Ze pentru Yo ‘Mama, totuși păstrând umbra aproape de genele de lucru prea. De asemenea, puteți alege culori mai ușoare, precum și utilizați mai puține straturi. complet la fel de mult ca tine. Scopul este doar de a lucra până la vârf, precum și partea de jos a ochiului pare echilibrată.

If you haven’t tried this before as well as aren’t comfortable with the concept of color along your lower lash line, try it very first with a extremely light shade that complements what you’re using on your lids. in some cases it likewise assists to choose a brown or taupe that are about one shade darker than your skin tone.

PUBLICITATE

Blend well, my friend, as well as have fun.

Machiajul folosit în acest aspect

Lids as well as lower lash lines — metropolitan Decay naked combination (Naked as well as buck in the crease as well as lower lash lines, Creep in the outer corner as well as lower lash line, as well as Virgin on the brow bone as well as inner corner) as well as metropolitan Decay metropolitan Spectrum combination (West on the lids)
Lashes — Chanel Le volume de Chanel
Liner — Chanel water resistant liner in 914 Feuilles
Cheeks — Guerlain Ebony Bronzer as well as Dolce & Gabbana Apricot Blush
Highlight — hourglass luminous Light Ambient Powder
Foundation as well as powder — YSL combination Ink in warm Honey as well as MAC Mineralize Skinfinish in medium Tan
Lipstick — Dolce & Gabbana gentle Monica Lipstick

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.