Deci … am un lucru pentru Keanu Reeves.

Aș spune că am fost ușor obsedat de el de ceva timp și încă mai am posibilitatea ca Keanu și cu mine să fie căsătorit într-o zi (nu spuneți Hub!).

PUBLICITATE

Am crezut acest lucru de la aproximativ 1993.

Ha ha ha!

Dar da.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

În ciuda faptului că, din punct de vedere tehnic, sunt căsătorit, cu o pisică și un copil, încă mai cred că oamenii mă vor adresa într-o zi ca “doamna Keanu Reeves.”

Bineînțeles, El Hub își aruncă ochii când vorbesc despre asta, dar pot spune, de asemenea, că dacă El Hub a trebuit să duel cu Keanu (sau Viggo Mortensen) pentru mâna mea în căsătorie, El Hub ar fi în regulă despre pierderea lui Keanu. El ar fi tot: “Ei bine … cel puțin era Keanu.”

Doar spune-mi doamna Reeves …
M-am gândit foarte mult despre el în ultima vreme (Keanu), pentru că are un film nou pe care vreau să-l văd numit replici.

Ar trebui să fie destul de rău, deși …

Așteptați – Keanu Reeves este într-un film rău?! Ha ha ha! Da, a fost în câțiva elevi, dar oamenii încă îi iubesc, inclusiv.

M-am plimbat și am reintrodus … unul, e foarte ușor pe ochi, chiar și cu o barbă și nu sunt în barbă deloc (prea zgâriat), dar Keanu cu o barbă? Aș putea trăi cu asta.

prin giphy.

De asemenea, el se presupune că un cititor avid (am putea vorbi despre cărți!), Generos și foarte politicos, care, știți, este probabil o combinație de bun PR, adevărul, mitologia de la Hollywood și un vârf de zvonuri pe Internet, dar Cupa Google peste povestiri despre Keanu face lucruri frumoase pentru străini.

De asemenea, îmi place cum sună “Keanu și Karen”. Drăguț, nu? ?

Keanusul meu preferat sunt Keanu Reeves in 1) Viteza, care a schimbat pentru totdeauna cum m-am simtit despre baieti in Swat Gear, si 2) Keanu in Videoul Rush Rush din Paula Abdul Rush.

PUBLICITATE

Fata, fă-ți o favoare și te vei face “un keanu preferat” dacă nu ai deja!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.