doar femeile care au luat un pui de somn (vă rugăm să rețineți sunetul inimii străluci pe deget)
La biroul de pediatru săptămâna trecută, Docul lui Connor a declarat ceea ce era probabil cele mai precise cuvinte pe care le-am auzit despre capota de copil până acum. Ea a declarat că toți prescolari sunt fie 1) în prezent bolnavi, 2) recuperarea de la a fi bolnavi sau 3) pe cale să se îmbolnăvească din nou.

Dumnezeule! E ca un triatlon viral … De ce nu vă va spune nimeni despre asta la dușul copilului? (De asemenea, de ce nimeni nu menționează subclintarea ciudată, vă oferă la spital după ce a oferit naștere? – Din moment ce * a fost încă o surpriză.)

PUBLICITATE

Cocobabia este în grosul fazei regulate de boală. Ea a prins deja un virus rece sau rece, de câteva ori în ultima lună “, pentru că, evident, de trei ani sunt mâncăruri Petri.

Ea tocmai trece peste ultimul virus, deasupra căruia a avut o infecție sinusală, astfel încât în ​​ultimele săptămâni au fost extrem de provocatoare, mai întâi, pentru corpul său mic de luptă împotriva virușilor, cu toate acestea, pentru restul nostru.

A fost destul de înspăimântător uneori. A fost o noapte câteva săptămâni înapoi când ne-am îmbrăcat, precum și pregătiți să o grăbesc în spațiul de urgență după febra ei spiked. Din fericire, a început repede să cadă. Sunt extrem de recunoscător pentru sfatul de zgomot, precum și pentru îndrumarea constantă a asistentei Kaiser Sfaturi Kaiser, care ne-a asistat în acea noapte de când nervii mei au fost înfricoșați.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Cineva are nevoie de o cuddle.
Nimeni din casa noastră a dormit mult. (Bineînțeles, la încântarea lui Roșie. Trebuie să creadă că a intrat într-o gospodărie de oameni de noapte!) A fost ca și cum ai trăi din nou calea de viață nouă, cu mine, precum și el hub de dormit lângă Connor în schimburi. Corpul meu simte exact aceeasi dureri plictisitoare de epuizare … destul de ciudat, a fost surprinzator de simplu sa te foloseasca din nou … cum ar fi plimbare cu bicicleta.

Este înspăimântător vizionând un copil care nu poate interacționa cu adevărat metoda pe care o simt încă, precum și înțelegând că ați reușit extrem de puțin peste orice tip de ea. Tot ce puteți face este să aveți grijă de ei cei mai buni, să le luați la medic, precum și să încercați să luați decizii informate. Tu faci ceea ce trebuie, ignorând genunchii voștri, precum și dureri înapoi pentru a le ține în brațe în timp ce plâng în timpul vrăjitorului într-o baie întunecată plină de abur greu până când se simt un pic mai bine și în cele din urmă toamna adormit. Tu alergi la țintă la Times Obescene de noapte în pijamale, crud cu snot pentru a ridica mai mult pediayte, sareries, precum și micile jucării Disney Princess de când înțelegi că o fac zâmbetul ei.

Practic, faci ceea ce trebuie.

Toate prințesele mici

PUBLICITATE

Oricum, acesta este ceea ce am fost la fel de mult ca în ultimele săptămâni. doar face tot ce pot.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.