Tartelul $ 47.64 Frumusețea în fundamentele stabilite, oferite pentru – EEK! – nouă ore, astăzi numai la QVC.com

PUBLICITATE

Numărătoarea inversă (finală) este pornită!

Noua frumusețe de 47.64 dolari în setul de fundamentale este oferită astăzi pentru doar nouă ore de astăzi (de la 2:30 P.M. PT) pe site-ul QVC.

PUBLICITATE

Da, dacă acest lucru vă place interesul, alerga – nu meander sau scoot – alerga la cel mai apropiat calculator … care ar fi cel mai probabil cel pe care îl utilizați chiar acum, precum și inspectați-l. Pentru 47,64 dolari, numai astăzi, veți obține șase dintre cele mai proeminente produse ale lui Tarte, inclusiv …

(1) 0,31-oz. Pan al balsamului lor de netezire a luturilor amazoniene în opțiunea de echitabil, ușor, mediu, mediu, mediu, bronz sau profund (alegerea dvs.) – aceste lucruri sunt o fundație de cremă medie-to-plin cu un finisaj satin. Am folosit-o în mediu, cât și abia trebuie să folosesc orice tip de ea deloc pentru a-mi scoate tonul pielii. Este acel pigmentat.

(1) 0,24-fl oz. Tub de lumini, aparat de fotografiat, lashes 4-in-1 rimel în școală veche negru! Îmi plac luminile, camera, genele pentru volum, separare, precum și curl Hold (dar nu este mascara mea preferată pentru prelungiri). Este un vechi însă un bun.

(1) 0,10-oz. Tubul de cremă de buze Lipsurgence în vintage – Vintage are o aromă de minciună, precum și un miros, o formulă ușoară, precum și o cantitate moderată de pigment roz de caprifoi. Îmi place.

(1) 0,24-oz. Ediția specială de culoare de culoare lut de lut cu 0,06-oz. tigăi de cremă tradițională din fildeș, trandă simplă Taupe, tantalizarea tanului, precum și maro uluitoare – nu am folosit aceste umbre moi și moderat pigmentate încă, totuși se simt extrem de mult ca alte umbre de tarte pe care le-am folosit, așa că mă aștept la performanță similară. Îmi place umbrele lui Tarte, în general, în special cât de repede se amestecă (dar uneori ei lasă o mare parte din căderea).

(1) 0,03-oz. Stick of Amazonian Clay Theninglining Eyeliner în Black Brown – Acest bit minunat este surprinzător de grozav! Este chestia mea preferată în întregul set, în mare parte de la vârful subțire, ceea ce îl face cu adevărat simplu să se aducă adânc, în jos între rădăcinile genelor mele, precum și de când durează tot timpul lung.

(1) Balsam de la Tartezire Clean – Acest pufos, plin de curat difuze cu fundație cremă care include acest set și, desigur, alte produse cremă.

Frumusețea tartă din fundamentele stabilite
Frumusețea tartă din fundamentele stabilite
Frumusețea tartă în fundamentele lut of Life Clay Fayshadow Palette
Din stânga: balsamul de netezire a luturilor amazonice în mediul înconjurător, aroma aromată de lut lut, în Black Brown, precum și Lipsurgence în Vintage

Leave a Reply

Your email address will not be published.