metropolitan dezintegrare perversiune falsă lovituri false în capcana
Dacă credeți că veți purta noua perversiune a decăderii metropolitane în capcană ($ 15) pentru a viza să obțineți alimente feline fără a avea oameni într-adevăr, priviți cu adevărat la tine, vă înșelați. Deoarece aceste genderi arată total Cra-Zay-Zy în viața reală.

Adică, ei arată excelent în poze! Sunt absolut dramatici … care are sens; Asta este ceea ce este vorba despre noua linie de rețea perversiune.

PUBLICITATE

Dacă ieșiți la cluburi sau aveți o noapte uriașă în oraș sau dacă ați aterizat acea sarcină ca Dominatrix cu normă întreagă (* crăpături bici), atunci da. Lansarea remarcabilă.

Dar pentru, cum ar fi tipul de viață real, nuh-uh. Mă uit în mod clar scandalos cu acestea, ca și cum trebuie să stau cu Britney când și-a ras capul, precum și atacând mașinile și camioanele cu o umbrelă.

Capcana este una din cele trei noi stiluri de perversiune de 15 USD, toți membrii pe termen lung ai liniei UD.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Este ciudat … ori de câte ori am purta capcana, precum și publicitatea pozelor, în mod normal, primesc câteva comentarii minunate, precum și cred că este de la lungimea genelor, în special a pachetelor din jurul centrului.

Cred că îmi fac ochii să pară mai largi, ca acel lucru cu ochii în Nm, ceea ce îmi place. Ca săraci, sunt la fel de confortabil ca o pereche de tocuri înalte de șase inci, o jumătate de dimensiune atât de mică.

Deci, acea trupă – Kudos la UD pentru a face negru, care mă salvează de la a fi vopsea peste el, totuși este rigid, precum și aproape drept, astfel încât partea interioară continuă să ridice, indiferent cât de mult lipici folosesc.

Oh, precum și genele sunt grele HELLA. Îmi plac falsurile mele de lungă durată să se simtă mai ușoare decât aerul (sunt o fată naturală din Ardell 120 demi naturală); În caz contrar, am o durere de cap, ceea ce se întâmplă atunci când port capcana.

Nu pot purta acest lucru pentru mult mai mult de 10 minute la un moment dat, așa că o să le folosesc cel mai probabil în principal pentru pozele de înaltă drama.

Îmi place aspectul … dar pot fi o durere.

Preț: $ 15
Disponibilitate: oferită acum în linia pe termen lung la Ulta, precum și pe magazinele lui Macy, precum și la fel și online
Machiajul, precum și ratingul blogului de apel: C + (depinde de ceea ce doriți)

Cu adevărat, descoperiți ceva nou în fiecare zi

În plus față de alegerea câtorva ape de vitamine, precum și alimente feline la țintă noaptea trecută, am mers la sărbătoare pentru a obține baloane pentru ziua de naștere a lui El Hub astăzi.

Am înfrumusețat casa cu ei foarte întâi în această dimineață înainte de a se ridica, precum și de fel de coacerea unui tort.

Nu unul de la zero, minte tine. Este dintr-o cutie (ciocolată), deoarece sunt serios din metoda de coacere, precum și nu vreau să-l periclid.

Oricare, am descoperit la celebrarea orașului că nu sunteți menit să păstrați baloanele de heliu într-o mașină fierbinte și camion, deoarece ar putea apărea pe măsură ce gazul se extinde.

PUBLICITATE

Interesant … de ce vreau să testez asta?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.