Hei, Sweetie Boo, mulțumit Caturday! Este o zi strălucitoare în Novato astăzi, precum și eu sunt luminoase, precum și devreme de când BabyLove este totul despre acel rulare peste stilul de viață. Ea a dat seama exact cum să se rotească, precum și acum este tot ce dorește să facă, așa că sa ridicat la 6 pentru masa de dimineață, precum și de antrenament.

Aveți vreun tip de planuri pentru al patrulea? Credem că suntem la fel de mult ca petaluma pentru după-amiaza.

PUBLICITATE

Cum a fost săptămâna ta? Mina a avut o mulțime de a termina cu mirosuri, foarte întâi cu acele parfumuri de păr Tocca, precum și acum cu aceste două mirosuri de Anick Goutal, care sunt tipul de pe partea noului ish.

Anick, precum și mă duc waaaay înapoi. Am început să folosesc parfumul înapoi în 2005, cred că a fost. A fost pe o experiență europeană de backpacking european când El Hub a propus. Am fost în Franța la vremea respectivă, precum și cu instituția mea de înaltă înființare, am traurat încă să cumpăr cea mai importantă sticlă de parfum de des Lys (care a fost ediția restricționată), în plus față de oa doua sticlă de rezervă. Wha ?? Știu. Puterea farmecului ma impus, chiar și pe liniile din întreaga lume.

Îmi place mirosurile lui Anick Goutal, deoarece sunt de obicei lumină, precum și răcoritoare. Vreau să spun că înțelegi că îmi plac mirosurile mai grele, în toamnă, precum și iarna, totuși mirosurile mai ușoare sunt cu adevărat bune atunci când este fierbinte. Când perspiruiesc, se pare că amplifică orice miros pe care îl port, precum și atunci când port mirosuri mai ușoare, nu depășește camera …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Rose Pompon este ca un bujier piperat a crescut (super-dainty, precum și feminin), precum și L’Ile au Thé (oooh! Fave mea!) Miroase ca un ceai cu gheață Lemony cu dash de zahăr.

Deci, ciudat.

Vorbind de mirosuri, ați fi descoperit acest buchet superb de lavandă în fundal. Am ales-o în ziua de azi la Trader Joe pentru 3.99 dolari.

Nu am putut aștepta să-l iau acasă, oricât de îndată ce am făcut-o acasă, am fost ca: “Ce naiba voi termina acum?”

Am pus-o într-o puțină apă, dar acum încep să regândesc această strategie, deoarece am o plantă de lavandă pe puntea din spate, precum și o urăște absolut de a fi suprapus, așa că acum cred că ar trebui să o iau din apă, precum și să se usuce. I DUNNO … Dacă aveți vreun tip de experiență cu lavandă, vă rugăm să faceți o femeie felină.

Într-un pic în timp ce trebuie să mă îndrept spre Mill Valley din Sudul Marin pentru a rula niște comisioane, așa că mă pot opri de Nordstrom în Corte Madera să se uite la jambiere.

Sunt pe o lovitură de legi (haha! Punct …) cel mai bun miau, precum și am ochii pe aceștia de Zella (Zella!) Pentru a purta potențial cu aceste nișe de corali adorabili (atât de luminoase).

PUBLICITATE

Dragostea Ya, Babe! Aveți o odihnă fantastică a sâmbăta dvs., precum și pentru colegii mei americani, mulțumiți de locul patru. Veți vedea orice tip de focuri de artificii sau veți merge la orice tip de barbeques?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.