Zoya Nail Lacquer în Nana ($ 9)
Nana mea elegantă, pe care o numesc Lola, care este Tagalog pentru “bunica”, probabil că ar iubi acest lac, pentru că este vorba despre roșu și roz.

Este un nou lac de 9 dolari Zoya unghii în Nana, și face parte din noua colecție Zoya Island Fun & Paradise Sun 2015 disponibil acum online și oriunde Zoya este vândută.

PUBLICITATE

Nu arata revigorant?

Da, mă refer la atât la Smoothie, cât și la lac.

Și vorbind despre smooturi, sunt încă totul despre ele, mai ales pentru micul dejun, iar aici este favoritul meu actual în acest moment. Este Smoothia de putere roz (aici este rețeta).

Continuă să încerc să mă iau să-mi încetinesc rola și să le beau mai rar, pentru că nu vreau să mă ard pe puterea netezilor roz, dar nu pot. Sunt dependent de rău.

PUBLICITATE

Același lucru este valabil și pentru Zoya Nana. Am purtat deja Nana de două ori în această lună, care este ca o înregistrare mondială pentru mine, lol! Am suferit de un caz sever de tulburare compulsivă a unghiilor noi (NNPCD).

Nana este netedă, non-streaky și foarte pigmentată, așa că pot să scap de un strat dacă sunt într-o grabă.

Ambele timpuri pe care le-am purtat, am aplicat două straturi fără o bază și haina de sus (atât de leneș) și am început să văd mici jetoane în a treia sau a patra zi.

Asta e destul de bun pentru mine, având în vedere că îmi petrec majoritatea în zilele mele de deschidere a lui Gravy pentru Liege și patron, Tabs Sir.

Zoya Lacul de unghii din Nana, $ 9

Leave a Reply

Your email address will not be published.